Sapo ke mbërritur në Ferizaj dhe nuk di nga t’ia nisësh për ta eksploruar? Ne ju ofrojmë një sërë rekomandimesh dhe artikujsh që ju ndihmojnë të kaloni bukur në qytetin tonë. Ferizaj ka dy anë: një qytet i biznesit dhe tregëtimit, artit dhe jetës së natës ne njërën anë dhe një qytet i rrethuar nga malet dhe bukuritë natyrore në anën tjetër. Ngjitja në malet e Jezercit, eksplorimi i zonave për rreth, çiklizmi, drekimi në restorantet e shumëta tradicionale në qytet janë vëtëm disa nga opsionet që Ferizaj ka për të ofruar.


Historia

Informacione Praktike

Ferizaj në 24h

Transporti

Qeverisja